Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

LILI Lifestyle

LILI Lifestyle
Ratina, Tampere

 

Myymälä

Kauppakeskus Ratina, 3. krs:
ma-pe 10-20, la 10-18

Aleksis Kiven katu 30 C 36
ma-pe 11-17, la 11-15

Myymälä


LILI Lifestyle on muodin ja lifestylen erikoisliike. Myymälämme sijaitsee Ratinan kauppakeskuksessa 3. kerroksessa Tampereen keskustassa. Valikoimastamme löydät kansainvälistä, laadukasta muotia sekä lifestyle- ja sisustustuotteita. Laadukkaiden tuotteiden valikoimamme vaihtuvat sesongeittain ja tarjoamme tuotteita muun muassa seuraavilta merkeiltä: Nü Denmark, AndLess, Nör Denmark, Lampe Berger, Le Père Pelletiere, Campomaggi, Fiorentini + Baker ja Steamery Stockholm.
 


Meiltä löydät laajan valikoiman Lampe Berger ilmanpuhdistajia ja tuoksunesteitä. Myös Le Pere Pelletiér -pyykkietikoista on tarjolla runsaasti erilaisia tuoksuvaihtoehtoja. Englantilaisen taiteilijan Rory Dobnerin suunnittelemat mukit ovat laadukasta konepesun kestävää posliinia.Arvostamme tuotteissamme laatua ja luomme asiakkaillemme elämyksiä muun muassa asiantuntevan ja yksilöllisen palvelun avulla. Muotitarjonnan lisäksi tärkeä osa Lilin tarjontaa on tarkkaan valikoidut sisustustuotteet. Tilauksesta toimitamme myös käsityönä uusiotuotteista tehtyjä italialaisia huonekaluja, muutama mallikappale löytyy valmiina myymälästämme. Lisäksi teemme tilaustyönä viheristutuksia silkkikukista sekä koteihin että julkisiin tiloihin.

Tervetuloa tutustumaan myymäläämme Kauppakeskus Ratinaan!

Kotimainen

verkkokauppa

Laadukkaat tuotemerkit

Tuotteita kansainvälisiltä merkeiltä
 

Asiakaspalvelu

Palvelemme arkisin 10 - 18

Uutiskirje

* E-mail: