Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

LILI Lifestyle

LILI Lifestyle
Ratina, Tampere

 

Myymälä

Kauppakeskus Ratina, 3. krs:
ma-pe 10-20, la 10-18

Maksu- ja toimitustavat

Tilaaminen

Lili Lifestyle toimii verkossa sekä Tampereella Kauppakeskus Tullintorilla ja Ratinassa. Tavoitteenamme on pitää verkkokaupan varastomäärät täsmällisinä, mutta mikäli tilaamasi tuote on ehtinyt loppua, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse. Verkkokaupasta tekemäsi tilaus vahvistetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat ovat esitettyinä tuote-esittelyiden yhteydessä. Hinnat ovat eurohintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Tilaukseen lisätään käsittely- ja toimitusmaksut. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Toimitus

Nouto myymälästä 0 €
Nouto Lili Lifestylen myymälästä osoitteesta Tullikatu 6, Tullintori, 33100 Tampere. Klo 18 mennessä tehdyt tilaukset ovat noudettavissa seuraavana päivänä myymälästä, ja ilmoitamme sinulle tekstiviestillä kun tilaus on noudettavissa.

Nouto postista 8,90 €. Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin.
Lähetämme paketin sinulle postipakettina (Economy 16). Jos haluat muun toimitustavan esimerkiksi matkahuollon toimituksen tai kotiinkuljetuksen, voit kirjoittaa toivotun toimitustavan tilauksen lisätiedot-kohtaan tai lähettää sähköpostia.  Nouda tilauksesi postin palvelupisteestä. Saat sähköisen saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Ota henkilöllisyystodistus mukaan. Toimitusaika pääsääntöisesti 3-4 arkipäivää. Postin pakettiautomaatti 8.90 €: Nouda tilauksesi Postin SmartPost-pakettiautomaatista. Saat ohjeet paketin saapuessa tekstiviestillä. Postin normaali toimitusaika paketeille on 3-8 arkipäivää.

TOIMITUS VAIN SUOMEEN.
WE DELIVER ONLY TO FINLAND.


Maksutavat

Tilaukset voi maksaa verkkopankkitunnuksilla ja luottokunnan myöntämillä luottokorteilla, tai Visa Electronilla Osuuspankki-ryhmään kuuluvan Checkout-maksupalvelun kautta, joka toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout-maksupalvelun käyttäminen on turvallista ja helppoa. 

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Palautukset ja vaihdot

Toivomme että olet tyytyväinen tuotteeseen, mutta jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen niin olethan meihin yhteydessä. Palautus/vaihto tulee tehdä 14 vuorokauden sisällä siitä kun olet vastaanottanut paketin, ja palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön.

Tuotteen palauttaminen työllistää aina henkilökuntaamme ja toivomme, että tekisit ostoksen harkiten ja sillä ajatuksella, että aiot pitää tuotteen. Valitettavasti olemme joutuneet tekemään linjanvedon, että mikäli sama asiakas toistuvasti tilaa ja palauttaa ostamiaan tuotteita, palvelemme häntä ainoastaan myymälässämme. Näin varmistamme, että tuote on sopiva ja säästämme puolin ja toisin aikaa, vaivaa ja rahaa. Kiitos ymmärryksestä!

Palautus / posti: Ilmoita meille etukäteen palautuksestasi lähettämällä sähköpostia kauppa@lifestylelili.fi tai soittamalla 050 342 7405. Kerro haluatko palauttaa tuotteen vai esimerkiksi vaihtaa kokoa, jolloin lähetämme sinulle uuden koon tilalle. Palautus/vaihto tulee tehdä 14 vuorokauden sisällä siitä kun olet vastaanottanut paketin. Tuotteen palauttamisen maksaa asiakas. Toimituskuluja ei hyvitetä. Täytäthän ystävällisesti paketin mukana tuleen palautuslomakkeen, jonka liität palautukseen. Pakkaa tuote pussiin / laatikkoon ja teippaa lähetys huolellisesti kiinni. Huomioithan, että palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä tulee olla laput kiinni.

Palautusosoite on:
Lili Lifestyle, Tullikatu 6, 33100 Tampere

​Vie paketti postiin. Hyvitämme palautuksen heti, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen. Hyvitys tehdään käytetyn maksutavan mukaisesti joko laskulle, pankkitilille tai luottokortille.

Reklamaatiot ja ongelmatilanteet

Mikäli tuotteessa on jotain vikaa tai sinulla on jokin muu ongelma, ole meihin yhteydessä lähettämällä sähköpostia kauppa@lifestylelili.fi tai soittamalla  050 342 7405. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä ja autamme mielellämme!

Muut ehdot

Lili Lifestyle ei ole vastuussa jos toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy, tietoliikenneverkkojen toimimattomuudesta, tieverkkojen toimimattomuudesta, luonnon ilmiöistä, työnseisauksista / lakoista, poliittisista, tai muista force majeure -syistä. Lili Lifestyle pidättää oikeuden kaupan perumiseen, mikäli tilauksessa on tapahtunut merkittävä virhe, kuten merkittävä poikkeama tuotteen myyntihinnassa.

Ilmaiset toimitukset

Yli 80 €:n tilauksille

Laadukkaat tuotemerkit

Tuotteita kansainvälisiltä merkeiltä
 

Asiakaspalvelu

Palvelemme arkisin 10 - 18

Uutiskirje

* E-mail: